Tweede Jaargang

No. 2

Mei 2014

Het Forum.

Sinds de vorige nieuwsbrief in november 2013 heeft ons forum alweer ruim 110 nieuwe aanmeldingen gekregen van leden. Het forum groeit nog steeds. Ook komen er steeds meer vragen vanuit andere landen dan Nederland en België. Wederom veel dank aan alle leden die ervoor zorgen dat vragen goed beantwoord worden, en mensen terug blijven komen voor de informatie en advies.

Gereedschap.

We hebben een heleboel handige sleutelaars op het forum. Een aantal hebben hun eigen gereedschap gemaakt, of andere handige gereedschapstips. Daar is nu een apart topic voor op het forum waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden

Handboeken.

Op zowel het forum als op de website zijn steeds meer handboeken te vinden. Handig voor tijdens het sleutelen of als je informatie over een bepaald model zoekt.

Zoek je een bepaald onderdeel? Zet dan een afbeelding of foto in je advertentie, zodat duidelijk is wat er gezocht wordt en voor welk model.

Stand NVT Woerden.

In september hebben we weer een Mobylettestand op het Nationaal Veteranen Treffen in Woerden op 27 september 2014. Dit vanwege het 65-jarige bestaan van ons geliefde brommermerk. Wil je zien wat er al gedaan is, aanmelden om mee te helpen en meedenken? Meld het hier.

Mobylette forumrit 25 mei 2014 in BILTHOVEN.

Op zondag 25 mei organiseren Hans en Joop, die elkaar hebben leren kennen via het forum, een rondrit voor Mobylette brom- en snorfietsen. Tevens is er mogelijkheid tot kofferbakverkoop voor het kopen en verkopen van onderdelen.

We verzamelen om 10 uur bij Restaurant De Mauritshoeve, Maartensdijkseweg 9 te Bilthoven. Tijdens de rit is er een museum bezoek gepland bij Tweewieler Museum in Maartensdijk. Hou het topic op het forum in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Je kunt je ook aanmelden via het Facebook Evenement van deze rit.

IDEE.

Heb je nog een idee voor het forum, de website of Nieuwsbrief? Laat het weten en stuur een mailtje.

 

RIT

Ga je een rit rijden? Zelf, met een groepje of met een georganiseerde club? Maak een topic aan over die rit en wellicht komen andere Mobylette rijders ook gezellig meerijden.

FORUM MEETING.

In de vorige editie werd het al aangekondigd: we gaan ons 65-jarig bestaan groots vieren. Een groepje Engelse Mobylette rijders wil graag met ons kennismaken en het water naar ons oversteken. Hartstikke leuk! Dit willen we combineren met het evenement in Woerden op 27 september. Vanaf vrijdag kunnen we verzamelen op een camping in de buurt, zaterdag met z’n allen naar het NVT evenement, en zondag een eigen rit rijden in de omgeving Woerden. Je kunt slapen in een eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Graag willen we een inventarisatie doen van mensen die hier eventueel naar toe willen komen? Laat het weten in dit topic, zonder verplichtingen of definitieve aanmelding.

We kunnen ook nog hulp gebruiken voor de organisatie van deze meeting.